The Madhouse Taproom
(旺角)

位於旺角的中心地段。The Madhouse Taproom將帶給你一個全新獨特嘅手工啤酒體驗。設有20個生啤龍頭除提供18款不同口味的手工啤酒及手工蘋果汽酒(每星期都有新口味及款式)之外,大部分供應的都是由Madhouse團隊獨家引入。無論你是剛接觸手工啤酒或啤酒愛好者都能找到合適嘅口味。我哋嘅員工更擁有國際認可的啤酒侍酒師資格,絕對能為你推介及提供一個可以享受啤酒嘅時光。

The Madhouse CWB
(銅鑼灣)

位於銅鑼灣及跑馬地交界。The Madhouse CWB 係 Madhouse嘅港島分店。新分店載入gastropub手工啤酒餐吧及遊樂場等元素。The Madhouse CWB更大嘅場地提供更多座位以及更多款式嘅食品。除咗一向著名嘅東南亞fusion佐酒小食, 銅鑼灣分店更設有每星期更新嘅午餐以及週末Brunch等。更大嘅場地更適合多人聚會或大型聚會。繼承旺角The Madhouse一貫對手工啤酒嘅專注,銅鑼灣分店設有28個啤酒龍頭提供超過20款不同口味及款式嘅手工啤酒及其他不同酒精類飲品。

 

手工啤酒,手工蘋果汽酒及特色菜色

我哋供應嘅手工啤酒主要都係由The Madhouse團隊親自挑選、從北歐國家獨家引入及供應。保證可以為你提供一個更獨特嘅口味感受。我哋嘅菜色更係為我哋嘅啤酒而設計,而且唔會加入味精、雞粉等調味,由最經典嘅炸餐肉到最人氣嘅踢屁股雞翼,每一款都係精心炮製去令你有更獨特嘅手工啤酒體驗。